Nies Cools

Nies Cools is een ondernemerscoach die je op weg helpt naar je beste leven. Door middel van haar trajecten laat ze je jouw eigen vorm van vrijheid ontdekken en toont ze je hoe je dat droomleven kan bereiken.

Wie is Nies?

Nies gaf een aantal jaren geleden de zekerheid van haar vaste job op en maakte de sprong in het onbekende. Vandaag reist ze met haar man en drie kinderen de wereld rond voor haar blog Reismicrobe en helpt ze ondernemende vrouwen om het podium te pakken. Ze inspireert je door middel van heel wat interessante cursussen en trajecten die jou uit de ratrace helpen stappen, op weg naar meer geld, impact en vrijheid.

Hoe heb ik Nies geholpen?

Nies was tot een tijdje geleden vooral bekend als social media coach met The Instagram Academy als haar grootste traject. In februari 2022 haalde Nies de stekker uit ‘Socialized’ en ging ze verder onder haar eigen naam. Daar hoorde uiteraard ook een nieuwe website bij. Bovendien pakte ze in maart uit met de lancering van haar nieuw traject: The Fearless Freedom Fighters, waardoor ze ook nood had aan een converterende salespagina. Een heel fijn project om aan mee te werken!

Wat vindt Nies van onze samenwerking?

“Samenwerken met Hanna voelt als een ‘smooth sailing‘: de communicatie verloopt vlot en de deadlines worden gerespecteerd. Je voelt meteen dat je met een professional in zee gaat die weet wat ze doet. De teksten lezen aangenaam en passen in het plaatje. Love that!”