Fien Daels

Fien Daels startte als kinderpsychotherapeute haar eigen zaak TherHappy en helpt kinderen hun problemen aanpakken en oplossen. Bovendien ontwikkelt ze zelf therapeutisch materiaal om te gebruiken in haar sessies.

Wie is Fien?

Fien volgde de bacheloropleiding toegepaste psychologie met afstudeerrichting klinische psychologie. Ze houdt van haar job omdat het haar de kans geeft om kinderen beter te begrijpen en zowel ouders als begeleiders van kinderen te ondersteunen. Fien is ervan overtuigd dat kinderen aangemoedigd moeten worden om zelf bepaalde problemen aan te pakken zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen tot unieke personen.

Door middel van haar sessies en haar materiaal helpt ze kinderen om aan de slag te gaan met wat er zich binnenin afspeelt. Voor haar zaak koos Fien heel bewust voor de naam TherHappy. Bij het woord ‘therapie’ voelt ze vaak een negatieve lading, terwijl ze zich net focust op een aanpak waardoor je je nadien weer beter voelt.

Hoe heb ik Fien geholpen?

Fien had er bij de opstart van haar zaak – net zoals vele andere ondernemers – voor gekozen om zelf haar websiteteksten te schrijven. Toch voelde ze na een tijdje dat die niet helemaal aanspraken bij haar doelgroep en dat er iets miste. Ze kwam bij mij aankloppen en ik hielp haar met plezier aan de hand van mijn websitepakket. Op die manier werd alles een stuk duidelijker voor zichzelf én voor haar droomklanten.

Wat vindt Fien van onze samenwerking?

Ik vroeg aan Hanna om mijn volledige website te herschrijven. Dat heeft niet alleen mooie teksten opgeleverd, maar ook nieuwe inzichten. Het websitepakket geeft je namelijk een goed zicht op hoe iemand jouw website interpreteert.

Ik ben Hanna heel dankbaar voor haar schrijftalent, haar mooie inzichten en natuurlijk ook voor haar geduld. Ik hoop dat we zeker nog kunnen samenwerken in de toekomst!