Creëer een sterk merk met de juiste woorden

Het belang van een 360°-aanpak

Als bezielde ondernemer ben je gepassioneerd door wat je doet. Je wil op een pure en authentieke manier verbinden met je doelgroep, zonder te pushen of te forceren. Daarom is het belangrijk om in te zetten op een 360°-aanpak, zo neem je jouw klant volledig mee in je verhaal. 

Mijn aanbod bestaat uit drie fases: merkstrategie, merkidentiteit en merkbeleving. Elke fase heeft een andere klemtoon, elke fase is evenwaardig. Door deze aanpak weet je zeker dat je een consistente, heldere en aantrekkelijke boodschap brengt. Zo steek je er met kop en schouders bovenuit, zonder constant op je tenen te moeten staan. 

De 3 merkfases

Merkstrategie

Je merkstrategie is de basis van een sterk merk. In deze fase bepalen we onder andere je merkstem en schrijf ik je merkverhaal uit. Zo heb je een helder beeld van hoe je je merk het best uitdraagt. Een merk dat er staat als een huis.

Merkidentiteit

Het gezicht van je merk, het eerste contactpunt met je doelgroep. Je merkidentiteit is de belangrijkste troef waarmee je klanten overtuigt om voor jou te kiezen. Omdat alles zich meer en meer online afspeelt, is je website het belangrijkste onderdeel van deze fase. 

Merkbeleving

Na het aanpakken van je merkstrategie en merkidentiteit, is het tijd voor je merkbeleving. In deze fase zorg je ervoor dat je doelgroep je merk op de juiste manier ervaart. De belangrijkste kanalen hiervoor zijn je blog en je nieuwsbrief, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

The Story Roadmap

The Story Roadmap is mijn all-intraject waarin we gedurende acht maanden samen aan de slag gaan met de drie fases: merkstrategie, merkidentiteit en merkbeleving.

Wat krijg je?

  • Een volledig uitgewerkte merkstrategie + Copy Compass in je brievenbus
  • Een sterke online merkidentiteit dankzij SEO-proof websiteteksten
  • Een krachtige merkbeleving dankzij een maandelijkse blogpost en nieuwsbrief gedurende een half jaar
  • Exclusief bereikbaar via Voxer voor al je vragen
  • BONUS: 3 gratis copy credits voor copy naar keuze


Jouw investering:

  • € 425 excl. btw per maand (8 maanden)
  • € 3400 excl. btw voor het volledige traject

→ Betaal je in één keer? Dan krijg je 5 gratis copy credits!

Hoe goed scoor jij?