HannaStruyvelt

Copywriter voor vrouwelijke ondernemers

Als copywriter verbind ik jou met jouw droomklanten door middel van authentieke woorden en verhalen.

Website­pakket

Ik voorzie alle pagina’s van je website van vlotte en converterende teksten, zodat je ideale klant meteen vindt wat hij of zij nodig heeft.

Content­abonnementen

Ik bezorg jou elke maand een aantal teksten naar keuze, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over terugkerende content.

Welcome­ sequence

Ik schrijf vijf waardevolle e-mails op maat van jou en jouw onderneming die je automatisch én blijvend kan inzetten om te verbinden met jouw droomklanten.

Sales­pagina

Ik creëer voor jou een converterende salespagina die jouw droomklant overtuigt om met jou samen te werken.

HannaStruyvelt
Waarom kan ik jou helpen?

Hanna Struyvelt

Goede content is de basis van je marketing. En dat is waar ik je als copywriter bij kan ondersteunen. Ik vind het fantastisch om jou als vrouwelijke ondernemer te helpen bij het vinden van de juiste woorden.

Celien Rombouts - Hanna Struyvelt
Celien Rombouts

Healthy Habits

“Hanna heeft mij heel goed geholpen bij mijn website, werkboek en freebies. Haar werk is echt fantastisch goed en ze heeft een vlotte manier van schrijven. Bedankt om mij zo goed te helpen bij alles. Ik raad je bij iedereen aan!”

Samenwerken?

Hoe verloopt onze samenwerking?

Aanvraagformulier

Je toont je interesse in een samenwerking met mij eenvoudig via het aanvraagformulier. Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Intakeformulier

Aan de hand van mijn intakeformulier kom ik meer over jou en je zaak te weten. Op die manier kan ik mij perfect inleven in jouw situatie.

Intakegesprek

Ik leer je graag verder kennen via een online intakegesprek. Meteen ook het ideale moment om meer over de opdracht te weten te komen.

Uitvoeren opdracht

We plannen jouw opdracht samen in naargelang de deadline die je voor ogen hebt. De doorlooptijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Feedbackronde

In jouw persoonlijke map vind je de tekst terug. Hier kan je gemakkelijk feedback toevoegen die ik met plezier voor je verwerk!