HannaStruyvelt
Persbericht

Persbericht laten schrijven?

Wil jij jouw verhaal in de media? Ik schrijf graag een goed opgebouwd persbericht dat opvalt in de mailbox van journalisten!

Herken je dit?

En wil je...

HannaStruyvelt

Dan is een persbericht exact wat je nodig hebt!

Benieuwd wat dit precies inhoudt?
225
  • Persbericht dat in het oog springt van journalisten
Kelly Vervoort

Queen Seven

“Hanna schreef voor mij een persbericht in verband met een verkiezing waaraan ik deelnam. Ik gaf haar een korte briefing waarmee zij een schitterend persbericht geschreven heeft. Mijn artikel is hierdoor drie keer in de krant verschenen. Het was mijn eerste samenwerking met Hanna, maar zeker niet de laatste. Supertevreden klant hier! 

Vraag hier je persbericht aan

Hoe verloopt onze samenwerking?

Aanvraagformulier

Je toont je interesse in een samenwerking met mij eenvoudig via het aanvraagformulier. Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Intakeformulier

Aan de hand van mijn intakeformulier kom ik meer over jou en je zaak te weten. Op die manier kan ik mij perfect inleven in jouw situatie.

Intakegesprek

Ik leer je graag verder kennen via een online intakegesprek. Meteen ook het ideale moment om meer over de opdracht te weten te komen.

Uitvoeren opdracht

We plannen jouw opdracht samen in naargelang de deadline die je voor ogen hebt. De doorlooptijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Feedbackronde

In jouw persoonlijke map vind je de tekst terug. Hier kan je gemakkelijk feedback toevoegen die ik met plezier voor je verwerk!