HannaStruyvelt
Merkverhaal

Inspireer met jouw uniek merkverhaal

Een strategisch merkverhaal of brand story is de ziel van je bedrijf onder woorden gebracht. Zo raak je je droomklant en creëer je vertrouwen.

Herken je dit?

En wil je...

HannaStruyvelt

Dan is een merkverhaal exact wat je nodig hebt!

Benieuwd wat dit precies inhoudt?
375
  • Inspirerend merkverhaal
  • Ook bezorgd op een leuke offline manier 📮
Gaëlle Debacker

Relaxatie Gaëlle

“Het is echt een zalig gevoel om mijn doel en mijn droom in een verhaal te lezen. Zo goed verwoord, zo puur en zo echt. Ik werd er zelfs wat emotioneel van toen ik het las. Heel dankbaar dat ik jou gevonden heb om dit voor mij te doen. De manier waarop je het schrijft en opbouwt is echt super. Ik ben enorm tevreden, heel erg bedankt!” 

Vraag hier je merkverhaal aan

Hoe verloopt onze samenwerking?

Aanvraagformulier

Je toont je interesse in een samenwerking met mij eenvoudig via het aanvraagformulier. Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Intakeformulier

Aan de hand van mijn intakeformulier kom ik meer over jou en je zaak te weten. Op die manier kan ik mij perfect inleven in jouw situatie.

Intakegesprek

Ik leer je graag verder kennen via een online intakegesprek. Meteen ook het ideale moment om meer over de opdracht te weten te komen.

Uitvoeren opdracht

We plannen jouw opdracht samen in naargelang de deadline die je voor ogen hebt. De doorlooptijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Feedbackronde

In jouw persoonlijke map vind je de tekst terug. Hier kan je gemakkelijk feedback toevoegen die ik met plezier voor je verwerk!