HannaStruyvelt
Mailflow

Maak verbinding met een
mailflow

Ik schrijf vijf waardevolle e-mails op maat van jou en jouw onderneming die je automatisch én blijvend kan inzetten om te verbinden met jouw droomklanten.

Herken je dit?

En wil je...

HannaStruyvelt

Dan is een mailflow exact wat je nodig hebt!

Benieuwd wat dit precies inhoudt?
575
  • Mailflow die jouw warme leads onthaalt en omzet naar klanten
Sara Van de Velde

Forever After

“Hanna schreef voor de Forever After Academy de mailfunnel en de salespage. Na een zeer aangenaam kennismakingsgesprek ging Hanna aan de slag. Ik ben echt fan van de teksten die ze aanleverde, precies wat ik bedoelde en in m’n hoofd had. Als ik de teksten lees, klinken ze ook zoals ik het zou zeggen of schrijven, maar dan beter verwoord 😉.  Alle communicatie verliep supervlot en exact op de afgesproken tijdstippen zodat de deadlines mooi gerespecteerd werden. Samenwerken met Hanna verloopt zo vlot dat het bijna vanzelfsprekend wordt.”

Vraag hier je mailflow aan

Hoe verloopt onze samenwerking?

Aanvraagformulier

Je toont je interesse in een samenwerking met mij eenvoudig via het aanvraagformulier. Gewoon een mailtje sturen mag natuurlijk ook!

Intakeformulier

Aan de hand van mijn intakeformulier kom ik meer over jou en je zaak te weten. Op die manier kan ik mij perfect inleven in jouw situatie.

Intakegesprek

Ik leer je graag verder kennen via een online intakegesprek. Meteen ook het ideale moment om meer over de opdracht te weten te komen.

Uitvoeren opdracht

We plannen jouw opdracht samen in naargelang de deadline die je voor ogen hebt. De doorlooptijd is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Feedbackronde

In jouw persoonlijke map vind je de tekst terug. Hier kan je gemakkelijk feedback toevoegen die ik met plezier voor je verwerk!