Mijn zwak voor ondernemers met een mooie missie

Toen ik een aantal jaren geleden als copywriter startte, hapte ik als onzekere beginner toe op elke aanvraag. “Elke opdracht telt”, was toen nog hoe ik erover dacht. Schrijven over beursstanden, waterverzachters en zonnepanelen? Het passeerde allemaal de revue. 🙈 Uiteraard deed ik mijn best voor elke tekst, maar toch voelde ik meteen: dit zou het niet worden op lange termijn.

Doorheen de jaren volgde ik heel wat online trajecten en 1-op-1-coaching die mij stap voor stap dichter bij mijn doel brachten. In september 2021 zette ik uiteindelijk de stap om zelfstandige in hoofdberoep te worden. Ik voelde al een tijdje dat ik daar klaar voor was, maar het bleef uiteraard een spannende beslissing. Toch was het volledig de juiste keuze en ben ik nog altijd heel blij dat ik de sprong gewaagd heb.

Niche en ideale klant? Geen idee!

Tijdens mijn eerste sessies bij Syntra en Starterslabo – wat echt al een eeuwigheid geleden lijkt 😮 – vroegen ze mij wat mijn niche zou worden en wie mijn ideale klant zou zijn. Ik slaagde er toen niet in om er een antwoord op te formuleren. Als ik daar nu op terugblik, voel ik dat ik al zoveel gegroeid ben. Enerzijds door de coaching en door de kennis die ik verworven heb, maar anderzijds natuurlijk ook door de ervaring die ik ondertussen opgedaan heb.

Ondernemers met een mooie missie

Mijn ideale klant werd dan ook steeds duidelijker. Ik wil het verhaal vertellen van bezielde ondernemers. Ondernemers met een mooie missie, waardoor ik zelf een sterke connectie met hen voel. Ondernemers die ‘s morgens uit bed rollen met het gevoel dat ze iets willen betekenen.

Denk maar aan een ondernemer met een merk van duurzaam breigoed of een goudsmid die ethisch verantwoorde juwelen creëert. Of een coach die andere ondernemers naar een beter en vrijer leven gidst. Als het gevoel maar juist zit! Dat ik deze ondernemers kan bijstaan door ze met teksten en verhalen dichter bij hun ideale klant te brengen, dat is toch zalig? 🧡

Ben jij mijn ideale klant en wil je graag samenwerken? 🤩 Boek een gratis kennismakingsgesprek!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.